2010. augusztus 14., szombat

magamról:)

 szijja:)...képzelj magad elé 1 NAGY-NAGY fehér papirlapot.
Ez nem nehéz... megvan?:)jó...
A következőkben képzelj a lapra egy lanyt...
a ruhaja? hát... milyen is legyen?...az mind1... képzelj neki valamit... ne tul divatosat és ne tul csicsásat... képzeld el, hogy hosszú barna haja van, az arcára képzelj 2 (állitolag nagy) zöld szemet... orr is legyen:)... képzelj neki egy szájat... ne tul vekonyat, ne tul vastagat, olyan pont jot:)... mivel ez mozgókép lesz... képzeld el, hogy amikor a lany mosolyog megjelenik a szaja mindkét sarkaban egy kis godrocske:) amit ő nagyon szeret:)... képzelj a lánynak a bal mellkasa alá 1 NAGY piros szivet is:)... a szív gondolom tudod mit jelképez:)... kepzelj a lány körül sok-sok emberkét... vidamakat akik szeretik őt...
...most kepzeld el, hogy a lany tanul:)... aztan internetezik...:) aztán zenét hallgat...:) aztán zongorázik...:) aztán rajzol(fest)...:) aztán kutyázik...:) aztan azokkal a témakorokkel foglalkozik amik erdeklik, pl. Anatómia és Anatómia:) (nameg persze mások is pl.régészet  foleg Egyiptom.) mert ő ezeket mind szereti...
most képzeld el a lanyt amikor emberek,baratai tarsasagaban van. Amikor a barataival van, vidam, nevetgelnek, neha szomorú és beszélgetnek... ez mindenkinel igy van. Most kepzeld el a lanyt édesanyjával...(akivel most elég jól kijonnek:) Bolsogok? Szerintem igen... a lánynak vannak álmai, vágyai, tervei, amiket meg megkell valositson:D...A lap betelt.

Ennyi elég a lányról?...
Ez 1 látszólag tökéletes kép rólam. De mondjak valamit?Ez csak a latszat:)...a felszinesseg...a lányban/bennem sokminden mas folyik le. Érzesek kavalkádja van bennem mindenfélével kapcsolatban. Igazabol semmi különöset nem tudtal meg rólam, csak egy kis lépés volt ahoz, hogy megismerj. Látszólag átlagosnak tünt?Meglehet.De hidd el,nem az. 1 kicsit sem:)


 Most mellékelek 1 képet is magamról...:D   (mna ilyennek képzelted a "lányt"?:P:) )  egyenlőre mégtöbb kép és infó a hi5-on:P. http://btenzy94.hi5.com :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése